

- Този, който сам си купува уискито...

Жената пие едно, две, три, па като се сети...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Трябва ви извара и около час време
Непременно опитайте тортата
Направете тази мераклийска баница за минути
Вкусът е истински разкош с всяка хапка